ذخيره خاويار تازه

وقتي خريد خاويار را انجام مي دهيد ، اين محصول عمر مفيد زيادي نخواهد داشت . از وقتي که آن را باز مي کنيد حداکثر فقط بين سه تا چهار روز وقت داريد که آن را صرف کنيد . در غير اين صورت اين محصول تازگي خود را از دست داده و فاسد مي شود . دماي ايده آل براي ذخيره خاويار حدود سي درجه ي فارنهايت است .

براي مثال اگر يخچال ما دمايش براي سي و سه درجه فارنهايت تنظيم شده است پس بايد پس از خريد خاويار ، آن را در سرد ترين قسمت ممکن قرار دهيم . بنابراين ما بايد در خريد خاويار هوشيار باشيم . بايد به همان اندازه اي که نياز داريم خريد کنيم تا از خراب شدن مقدار اضافه آن جلوگيري کنيم .

بعضي از متخصصان پيشنهاد مي کنند که قوطي هاي باز شده را در نگهدارنده هاي پلاستيکي نگهداري کنيد تا از شانس اکسيد شدن آن بکاهيد . پيشنهاد ما اين است به همان مقداري که مي خواهيد در يک روز مصرف کنيد ، خريد خاويار را انجام دهيد . در نتيجه در مورد تهيه کردن ظروف پلاستيکي براي نگهداري از خاويار نيز نگراني نخواهيد داشت .

خاويار را هيچ گاه فريز نکنيد . به جز مواقعي که در خريد خاويار از گونه هاي ماهي سفيد با کيفيت و خاويار سالمون استفاده کرديد . اين دو مورد خيلي خوب فريز مي شوند ولي گونه هاي ديگر به هيچ وجه اين گونه نيستند .

منبع : https://talagene.com/products/buy-caviar/

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *